Creative concepter/visualizer

cooks zoekt een creative concepter/visualizer!

Introductie

COOKS CrossOver Communicatie is een creatief consultancy bureau, met een gepassioneerd en hecht team. We werken voor grote namen, met name in de foodsector, zoals AB InBev, Bolletje, Danone, Jacobs Douwe Egberts, Koninklijke Verkade en Perfetti Van Melle. COOKS is champagne met bitterballen. Het creatieve werk moet bruisen, maar ook resultaat opleveren. Vanuit dit uitgangspunt heeft COOKS een unieke expertise ontwikkeld op het gebied Sales Enablement, Category Management, Shopper Marketing en E-commerce.

De functie

Voor onze creatieve afdeling zoeken we een gedreven creative concepter/visualizer. Vanuit een doordachte briefing zorg jij voor onderscheidende en vernieuwende ideeën en communicatieconcepten, waarmee we onszelf én onze klanten verrassen. Je bedenkt impactvolle key-visuals, denkt na over sterke thema’s, ontwikkelt gave shopperactivaties en nog veel meer. Je ideeën en concepten presenteer je met een goede rationale maar ook met creatieve impressies/schetsen.

 

Ons team

Bij COOKS kom je te werken in een gepassioneerd en hecht team. COOKS is champagne met bitterballen. Het creatieve werk moet bruisen, maar ook resultaat opleveren, de honger stillen.

 

Taken en verantwoordelijkheden

 • Het ontwikkelen van creatieve concepten op het gebied van Trade Marketing, bijvoorbeeld bijzondere activaties op de winkelvloer, impactvolle slides in een Trade Story, opvallende ingangen voor handelsadvertenties of sterke scripts voor video’s.
 • Actief bijdragen aan strategische en creatieve brainstorms.
 • Diverse huisstijlen kunnen scheiden, bewaken en overzien

 

Jouw profiel

Onze creative concepter/visualizer is eerst en vooral ongelooflijk creatief. Binnen de grenzen van de briefing durft hij/zij out-of-the-box te denken. Je bent initiatiefrijk, denkt in kansen en bent goed in staat je ideeën over te brengen op je collega’s en klanten. Daarnaast ben je nieuwsgierig, kun je goed zelfstandig werken maar ben je wel een echte teamspeler. De dynamiek van een klantgerichte organisatie geeft je energie.

Verder breng je mee:

 • Een creatieve opleiding, bijvoorbeeld Willem de Kooning Academie, HKU of St. Joost (bij voorkeur HBO werk- en denkniveau)
 • Minimaal 2 tot 3 jaar werkervaring met vergelijkbare taken en verantwoordelijkheden bij een communicatiebureau
 • Je bent minimaal 24 uur per week beschikbaar

Aanbod

Vanuit de prachtige werkplek in het historische centrum van Dordrecht, werk je bij COOKS in een hecht en enthousiast team voor de meest uiteenlopende klanten en merken. De afwisseling in jouw werk zorgt voor verrassing en vernieuwing, waardoor iedere dag een nieuwe uitdaging wordt. Een uitdaging die jij natuurlijk met beide handen aanpakt! Daarnaast bieden we jou als creative concepter/visualizer het volgende:

 • Een goed bruto maandsalaris en uitstekende aanvullende voorwaarden zoals een pensioen- en bonusregeling;
 • Elke dag een heerlijk verzorgde én gezellige lunch;
 • De mogelijkheid om flexibel en hybride te werken;
 • Een uitdagende baan met een gevarieerd en uitdagend takenpakket;
 • Heel veel ruimte voor vernieuwing en eigen initiatief.

Solliciteren?

Stuur je CV naar Martin Kok | COOKS CrossOver Communicatie

(t) 078-6133000

(e) martin@cookscrossover.com