Project Manager gezocht

cooks zoekt een project manager!

Vacature Project Manager

Ben jij een ondernemende Project Manager en wil je resultaatgericht werken aan Trade Marketing projecten voor de mooiste merken in Nederland en daar buiten? Dan is deze vacature iets voor jou!

 

Over COOKS

COOKS is een strategisch en creatief bureau en dé specialist in Trade Marketing in Europa. Vanuit het prachtige historische centrum van Dordrecht helpen wij onze klanten verkopen met inhoudelijk sterke en visueel impactvolle middelen. Tijdens gesprekken en tussen gesprekken door. Zo maken we van handelsrelaties partners met klantrelevante visies en vertalen deze door naar de praktijk. En, maken we van shoppers kopers met een doordachte aanpak en impactvolle creaties, zowel offline als online.

COOKS werkt voor mooie A-merk fabrikanten binnen foodretail en foodservice zoals AB InBev (o.a. Hertog Jan, Leffe en Bud), Aviko, Bolletje, HAK, Jacobs Douwe Egberts, Koninklijke Verkade, Nestlé, Perfetti Van Melle (o.a. Mentos, Klene en Look-o-Look) en Storck (o.a. merci en Knoppers), maar ook voor andere mooie opdrachtgevers als Brabantia, De Nederlandse Loterij en Royal Canin.

De functie

Ter versterking van ons Project Management team zoekt COOKS een ervaren Project Manager (32-40 uur), die het een mooie uitdaging vindt om als spin in het web tussen onze opdrachtgevers en onze strategen en creatieven projecten te begeleiden tot een mooi eindresultaat. Dit varieert van het uitwerken van handelspresentaties, advertenties en presentatieboxen, tot de implementatie van jaarrond communicatieplannen en het succesvol neerzetten van social shopperactivaties.

Onze Project Manager heeft een creatief hart, maar is ook prima in staat om planningen en begrotingen op te zetten en te bewaken. Daarnaast is kennis van en affiniteit met social media een pré.

 

Ons team

Bij COOKS kom je te werken in een gepassioneerd en hecht team. COOKS is champagne met bitterballen. Het creatieve werk moet bruisen, maar ook resultaat opleveren, de honger stillen.

 

Taken en verantwoordelijkheden

 • Het vanuit de ontwikkelde strategie implementeren van alle mogelijke Trade Marketing projecten. Hiervoor onderhoud je contact met klanten, maak je budgetten en bewaak je deze financieel, heb je nauw contact en denk je actief mee met strategie en creatie.
 • Het zorgen voor een goede voortgang van alle projecten en het ondersteunen in de opzet van klantpresentaties met een scherp oog voor kwaliteit.
 • Het verder ontwikkelen van onze social media competentie, rekening houdend met de nieuwste ontwikkelingen en mogelijkheden. 

 

Jouw profiel

 • Je hebt een afgeronde HBO opleiding richting Commercieel, Communicatie of Interactieve Media;
 • Bij voorkeur minimaal 3 jaar bureau-ervaring;
 • Je bent flexibel, uitermate nieuwsgierig, pro-actief en commercieel ingesteld;
 • Je bent een inspirator en motivator;
 • Je bent een bruggenbouwer (strategie en creatie, klant en handelsrelatie, ideeën en vernieuwende uitvoering);
 • Je bent sociaal vaardig (teamplayer) en kan je zowel mondeling als schriftelijk uitstekend uitdrukken;
 • Je bent een dienstverlener (flexibel, stressbestendig en een oplosser);
 • Je bent accuraat/precies;
 • Je hebt ervaring/kennis/interesse in online & social (sparringpartner)
 • Je hebt een sterke affiniteit met food en het vakgebied waarin COOKS actief is.

 

Aanbod

Vanuit een mooi en karakteristiek pand in het historische centrum van Dordrecht werk je bij COOKS in een groeiend team van enthousiaste en gedreven collega’s. Je hebt een uitdagende baan door de variatie in je werk, het gevraagde niveau en de focus op verrassing en vernieuwing. We bieden je een passend salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een goede pensioenregeling en mogelijkheid om hybride te werken.

Inlichtingen en reageren

Voor meer informatie kijk je op www.cookscrossover.com. Je kunt ook bellen met Martin Kok (06-54900134) of Anita Verdonk (06-46221011).

Je sollicitatie kun je mailen naar martin@cookscrossover.com.