COOKS Academy

”van een heldere visie naar een impactvolle praktijkimplementatie”

Het vakgebied Category Management is volop in ontwikkeling, waarbij een effectieve en impactvolle doorvertaling naar de praktijk steeds belangrijker wordt.

  • Hoe maak je de visie concreet voor de handelspartners, zodat zij zich daadwerkelijk geholpen voelen bij het oplossen van hun uitdagingen binnen hún formule.
  • Hoe vertaal je de visie door naar de interne organisatie, zodat het een fundament wordt van marketinginspanningen en new product development.
  • Hoe speel je in op nieuwe kanalen en nieuwe touchpoints.
  • En, hoe houd je de visie levend en up-to-date, intern en extern, gedurende het hele jaar.

COOKS organiseert op donderdag 24 september een COOKS Academy. Tijdens deze inspirerende middag gaan we, aan de hand van praktijkcases, uitgebreid in op deze vragen.

Sabine Tolenaars
 (Jacobs Douwe Egberts) en Jan-Jaap Jansen (Perfetti Van Melle) presenteren hun vernieuwende aanpak. Sabine vertelt over de stappen die JDE genomen heeft, van categorie- naar segment- en schapvisie, inclusief de rol van de categorie in de supermarkt van de toekomst. Jan-Jaap vertelt hoe Perfetti Van Melle omgaat met veranderingen in het retaillandschap en hoe dit zich doorvertaalt in de aanpak van de categorie.

Uiteraard is er volop gelegenheid met elkaar te discussiëren en van elkaar te leren.

En, zoals je gewend bent bij COOKS, sluiten we de middag af met een lekkere borrel.

 

Uiteraard zullen wij zorgen voor gepaste maatregelen en volgen wij de richtlijnen van het RIVM.

Aanmelden?

Wil je deze COOKS Academy niet missen en ben je geïnteresseerd wie er nog meer zijn?
Stuur dan een mail naar diede@cookscrossover.com.