COOKS ACADEMY

cooks academy

Op donderdag 18 april 2024 organiseren we weer een nieuwe COOKS Academy. Deze keer over hoe vanuit een professionele categorievisie de slag gemaakt kan worden naar een vernieuwende invulling van het schap, offline en online.

Zoals altijd belooft het wederom een middag te worden vol inspiratie, interessante sprekers en, zoals je van ons gewend bent, een lekkere afsluitende borrel.

Zet de datum alvast in je agenda, meer informatie volgt!

AFTERMOVIES

COOKS ACADEMY NOVEMBER 2023

Onze COOKS Academy op 23 november was wederom een groot succes! Maar liefst 72 vakgenoten namen deel aan deze inspirerende middag. Bevlogen sprekers gaven, vanuit eigen ervaringen en invalshoeken, hun waardevolle kijk op het optimaliseren van handelscommunicatie voor een maximale effectiviteit. En uiteraard was er na afloop tijd om met elkaar te praten onder het genot van een hapje en een drankje!

COOKS ACADEMY MEI 2023

Op donderdag 11 mei 2023 organiseerden wij een COOKS Academy met als thema:
Embedding next level Category Management

Job Rombout (Coca-Cola), Christian Bathe (Perfetti Van Melle), Liesbet Vandormael (Johnson & Johnson) en Diana Hopstaken (Perfetti Van Melle) namen ons mee in een scala van ervaringen op het gebied van category management embedden.

COOKS ACADEMY OKTOBER 2022

Op donderdag 6 oktober 2022 organiseerden wij een COOKS Academy met als thema:
2023: het jaar van de definitieve professionalisering van e-commerce in Food

Tom Zegers (Coca-Cola), Margreet Houthoff (Riedel) en Ivar Hendriks (AB inBev) namen ons mee in een scala van ervaringen op het gebied van e-commerce in foodretail.

COOKS ACADEMY APRIL 2022

Op woensdag 20 april 2022 vond onze COOKS Academy over Shopper Marketing plaats in het Dordrechts Museum!

Het was een succesvolle middag met inspirerende presentaties van Annemieke Hulst van Perfetti Van Melle en Andy Austin van The Industrious.

COOKS ACADEMY JUNI 2021

Op 9 juni 2021 organiseerden we een online COOKS Academy over Digital Sales in FMCG, gepresenteerd vanuit de studio van Time to Speak. Het was een inspirerende middag met een sessie over e-commerce, gepresenteerd door Arjan Vuik (Global eCommerce Capability Lead bij Hero) en Marketing Automation, gepresenteerd door Ingeborg Blaauw (International Marketing Manager bij Aviko) en Martin van Dam (Managing Partner bij GROUP7). Bekijk hier de aftermovie.

COOKS ACADEMY SEPTEMBER 2020

Op 24 september 2021 organiseerden we een COOKS Academy over de ontwikkelingen binnen Category Management in het Dordrechts Museum. Tijdens deze inspirerende middag presenteerden Sabine Tolenaars (Jacob Douwe Egberts) en Jan-Jaap Jansen (Perfetti Van Melle) hun vernieuwde aanpak.