COOKS ACADEMY

cooks academy

De volgende COOKS Academy is in april 2023 en zal gaan over jaarrond impactvolle handelsbenadering. Meer informatie volgtā€¦

We houden je op de hoogte! Kijk voor inspiratie hieronder onze aftermovies.

AFTERMOVIES

COOKS ACADEMY OKTOBER 2022

Op donderdag 6 oktober 2022 organiseerden wij een COOKS Academy met als thema:
2023: het jaar van de definitieve professionalisering van e-commerce in Food

Tom Zegers (Coca-Cola), Margreet Houthoff (Riedel) en Ivar Hendriks (AB inBev) namen ons mee in een scala van ervaringen op het gebied van e-commerce in foodretail.

COOKS ACADEMY APRIL 2022

Op woensdag 20 april 2022 vond onze COOKS Academy over Shopper Marketing plaats in het Dordrechts Museum!

Het was een succesvolle middag met inspirerende presentaties van Annemieke Hulst van Perfetti Van Melle en Andy Austin van The Industrious.

COOKS ACADEMY JUNI 2021

Op 9 juni 2021 organiseerden we een online COOKS Academy over Digital Sales in FMCG, gepresenteerd vanuit de studio van Time to Speak. Het was een inspirerende middag met een sessie over e-commerce, gepresenteerd door Arjan Vuik (Global eCommerce Capability Lead bij Hero) en Marketing Automation, gepresenteerd door Ingeborg Blaauw (International Marketing Manager bij Aviko) en Martin van Dam (Managing Partner bij GROUP7). Bekijk hier de aftermovie.

COOKS ACADEMY SEPTEMBER 2020

Op 24 september 2021 organiseerden we een COOKS Academy over de ontwikkelingen binnen Category Management in het Dordrechts Museum. Tijdens deze inspirerende middag presenteerden Sabine Tolenaars (Jacob Douwe Egberts) en Jan-Jaap Jansen (Perfetti Van Melle) hun vernieuwde aanpak.