COOKS ACADEMY

cooks academy

Op donderdagmiddag 30 mei organiseert COOKS weer een inspirerende COOKS Academy. Deze keer staat deze in het teken van Next Level Trade Marketing. Vanuit het gezichtspunt van verschillende sprekers geven we een inkijkje hoe bedrijven hun Trade Marketing aanpak professionaliseren, zowel intern als richting handelspartners en tot welke resultaten dit kan leiden.

Tijdens deze Academy krijgen we presentaties van:

  • Mariëlle Grit, Trade Marketing Manager bij Intersnack.
    Mariëlle vertelt hoe met nieuwe inzichten verdere diepgang is gegeven aan een bestaande visie. En welke impact dit had bij handelspartners.
  • Jan-Jaap Jansen, Trade Marketing Manager bij Perfetti Van Melle Benelux.
    Jan-Jaap geeft inzicht hoe – door sneller, slimmer en relevanter te worden – intern en extern richting wordt gegeven aan groei.
  • Job Rombout, voorheen Coca Cola en nu eigenaar van Level Up Joint Results.
    Job vertelt hoe je efficiënt AI en VR kunt gebruiken in een toekomstgerichte klant samenwerking.

De Academy sluiten we af met een paneldiscussie, waarin aan de hand van een aantal stevige stellingen meningen worden gedeeld en verdedigd over het belang van vernieuwing in Trade Marketing.

Waar en hoe laat?
De COOKS Academy vindt plaats in Het Meeting House aan de Johan de Wittstraat 2 in Dordrecht. We starten om 14:00 uur, je bent van harte welkom vanaf 13:30 uur. Om 16:30 / 17:00 sluiten we af met een gezellige borrel. 

Aanmelden?
Stuur dan nu een e-mail naar mirjam@cookscrossover.com of vul dit formulier in: https://forms.gle/JSNsuU3hqg9PQBGW9 De uitnodiging mag worden gedeeld met collega’s. Deelname is gratis.

AFTERMOVIES

COOKS ACADEMY NOVEMBER 2023

Onze COOKS Academy op 23 november was wederom een groot succes! Maar liefst 72 vakgenoten namen deel aan deze inspirerende middag. Bevlogen sprekers gaven, vanuit eigen ervaringen en invalshoeken, hun waardevolle kijk op het optimaliseren van handelscommunicatie voor een maximale effectiviteit. En uiteraard was er na afloop tijd om met elkaar te praten onder het genot van een hapje en een drankje!

COOKS ACADEMY MEI 2023

Op donderdag 11 mei 2023 organiseerden wij een COOKS Academy met als thema:
Embedding next level Category Management

Job Rombout (Coca-Cola), Christian Bathe (Perfetti Van Melle), Liesbet Vandormael (Johnson & Johnson) en Diana Hopstaken (Perfetti Van Melle) namen ons mee in een scala van ervaringen op het gebied van category management embedden.

COOKS ACADEMY OKTOBER 2022

Op donderdag 6 oktober 2022 organiseerden wij een COOKS Academy met als thema:
2023: het jaar van de definitieve professionalisering van e-commerce in Food

Tom Zegers (Coca-Cola), Margreet Houthoff (Riedel) en Ivar Hendriks (AB inBev) namen ons mee in een scala van ervaringen op het gebied van e-commerce in foodretail.

COOKS ACADEMY APRIL 2022

Op woensdag 20 april 2022 vond onze COOKS Academy over Shopper Marketing plaats in het Dordrechts Museum!

Het was een succesvolle middag met inspirerende presentaties van Annemieke Hulst van Perfetti Van Melle en Andy Austin van The Industrious.

COOKS ACADEMY JUNI 2021

Op 9 juni 2021 organiseerden we een online COOKS Academy over Digital Sales in FMCG, gepresenteerd vanuit de studio van Time to Speak. Het was een inspirerende middag met een sessie over e-commerce, gepresenteerd door Arjan Vuik (Global eCommerce Capability Lead bij Hero) en Marketing Automation, gepresenteerd door Ingeborg Blaauw (International Marketing Manager bij Aviko) en Martin van Dam (Managing Partner bij GROUP7). Bekijk hier de aftermovie.

COOKS ACADEMY SEPTEMBER 2020

Op 24 september 2021 organiseerden we een COOKS Academy over de ontwikkelingen binnen Category Management in het Dordrechts Museum. Tijdens deze inspirerende middag presenteerden Sabine Tolenaars (Jacob Douwe Egberts) en Jan-Jaap Jansen (Perfetti Van Melle) hun vernieuwde aanpak.