COOKS ACADEMY

cooks academy e-commerce

Op donderdag 6 oktober 2022 organiseren wij weer een COOKS Academy met als thema:

2023: het jaar van de definitieve professionalisering van e-commerce in Food

Locatie: Dordrechts Museum, Museumstraat 40 in Dordrecht

Tijdstip inloop en ontvangst: 13:30 uur

 

We zijn nog druk bezig met het samenstellen van het programma. Wil je je alvast aanmelden? Stuur dan een email naar mirjam@cookscrossover.com of vul dit formulier in: https://forms.gle/u1fheLkgmCjMRMMd6

AFTERMOVIES

COOKS ACADEMY APRIL 2022

Op woensdag 20 april 2022 vond onze COOKS Academy over Shopper Marketing plaats in het Dordrechts Museum!

Het was een succesvolle middag met inspirerende presentaties van Annemieke Hulst van Perfetti Van Melle en Andy Austin van The Industrious.

COOKS ACADEMY JUNI 2021

Op 9 juni 2021 organiseerden we een online COOKS Academy over Digital Sales in FMCG, gepresenteerd vanuit de studio van Time to Speak. Het was een inspirerende middag met een sessie over e-commerce, gepresenteerd door Arjan Vuik (Global eCommerce Capability Lead bij Hero) en Marketing Automation, gepresenteerd door Ingeborg Blaauw (International Marketing Manager bij Aviko) en Martin van Dam (Managing Partner bij GROUP7). Bekijk hier de aftermovie.

COOKS ACADEMY SEPTEMBER 2020

Op 24 september 2021 organiseerden we een COOKS Academy over de ontwikkelingen binnen Category Management in het Dordrechts Museum. Tijdens deze inspirerende middag presenteerden Sabine Tolenaars (Jacob Douwe Egberts) en Jan-Jaap Jansen (Perfetti Van Melle) hun vernieuwde aanpak.