Historie

1910
JACQUES DUITS
START ZIJN BUREAU

Jacques Duits startte in 1910 op 26-jarige leeftijd zijn bureau in advertentiën op. Met de slogan ‘Projectie en advertentie reklame van Duits alléén helpt u door de crisis heen’ bouwde hij een bekend bureau in de regio op. Jacques overleed in 1967 ‘in het harnas’.

1989
MEDE-OPRICHTER COMMWORLD

Inmiddels was de naam van het bureau omgevormd naar D.U.I.T.S. Reclame & Marketing en was de internationalisatie in volle gang. Om onze klanten ook buiten Nederland te kunnen helpen, startte D.U.I.T.S. samen met enkele andere Europese bureaus CommWorld.

2007
D.U.I.T.S. WORDT
COOKS

In 2007 wordt D.U.I.T.S. omgedoopt in COOKS. Achterliggende gedachte was om een duidelijk onderscheidend profiel te creëren, gebaseerd op de filosofie “Dat wat een restaurant een toprestaurant maakt, maakt een bureau een topbureau”.

2011
ONTWIKKELING CROSSOVER THEORIE

Vanuit de overtuiging dat het beste commerciële resultaat wordt bereikt als de inspanningen van marketing, trade marketing, sales en wederverkopers optimaal op elkaar aansluiten, ontwikkelde COOKS de CrossOver aanpak.

2014
COOKS VERHUIST
NAAR HARTJE STAD

In juni 2014 gaat een grote wens in vervulling en betrekt COOKS een mooi pand in het prachtige historische centrum van Dordrecht. Met trots kunnen we nu dus zeggen, dat we unieke dienstverlening bieden vanaf een uniek plekje!

2016
WHY FIT IN,
STAND OUT!

COOKS heeft de CrossOver aanpak steeds verder geperfectioneerd, wat leidt tot een unieke propositie voor marketing, trademarketing en sales. Steeds meer klanten komen hier op af, wat leidt tot een flinke groei van het bureau.

2018
INZETTEN OP
VERNIEUWING

COOKS breidt haar specialisme verder uit met vernieuwende dienstverlening. Van een jaarrond aanpak, inclusief social trade communicatie, tot strategische shoppermarketing en E-commerce.