Social Trade Communicatie

WAAROM SOCIAL TRADE COMMUNICATIE?

COOKS ondersteunt haar klanten om hun handelspartners op structurele wijze te voorzien van voor hen relevante informatie via social media. Wij noemen dat Social Trade Communicatie.

Steeds vaker worden social kanalen ingezet om informatie te delen met klanten en prospects. Vaak is dat informatie, waarvoor tijdens klantgesprekken te weinig tijd is. Of die het waard is om nog een keer extra aandacht aan te besteden.

Een goede aanpak van leidt tot:

Hoe kan COOKS helpen?

COOKS combineert ruime ervaring in sales, channel & trade communicatie met uitgebreide kennis op het gebied van content marketing via social media. In 3 stappen helpen wij jou daarom graag bij het opzetten van een Social Trade Communicatie traject dat perfect aansluit op jouw doelstellingen.

Stap 1: kanaal- en contentstrategie
Op basis van een gefundeerd Message House, insights over jouw doelgroep en concrete salesdoelstellingen formuleren we een kanaal- en contentstrategie. Dit document bevat onderbouwde keuzes voor de inzet van social kanalen en praktische tools om direct mee aan de slag te gaan.

Stap 2: contentcreatie en -plaatsing 
Het bedenken, creëren en plaatsen van content op de geselecteerde social kanalen en met het Message House als basis.

Stap 3: monitoring & rapportage 
Maandelijkse monitoring van de voortgang van de inspanningen op basis van de geformuleerde doelstellingen. Op basis van deze rapportages adviseren we over eventuele optimalisaties.

Interesse? Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!