Visie

Wij geloven niet in hokjes en niet in eenrichtingscommunicatie. Wij geloven in commerciële afdelingen die met elkaar samenwerken! En in leveranciers en klanten die elkaar stimuleren. Om het beter te doen. En relevanter te zijn voor de wederverkoper, shopper en consument.

Het beste commerciële resultaat wordt bereikt als de inspanningen van marketing, trade marketing, category management, sales en wederverkopers optimaal op elkaar aansluiten. Als de door marketing ontwikkelde proposities niet alleen relevant zijn voor de consument, maar ook voor de wederverkoper. Om dit te realiseren spelen trade marketeers en salesmensen een onvervangbare rol. Zij zullen de overtuigende opbouw van argumenten moeten kunnen geven om klanten te overtuigen ruimte vrij te maken voor een nieuw product of een spraakmakende actie.

Omdat wij ervaring hebben in het totale commerciële veld is COOKS als geen ander in staat om bruggen te slaan tussen de verschillende commerciële partijen. We ontwikkelen onderscheidende marketingconcepten en een impactvolle uitwerking naar diverse middelen, offline en online. We zorgen voor bijzondere activaties en maken die waar gewenst klantspecifiek. En we helpen ook klantgesprekken te professionaliseren. Door impactvolle categorievisies, door te supporten bij top2tops en jaargesprekken en door prijswinnende Sales Tools te ontwikkelen.

WHY COOKS