Blog

5 redenen waarom jaarrond communicatie relevant is!

Om het beste resultaat uit je business reviews en jaargesprekken te halen, delen we graag onze 5 redenen voor jaarrond communicatie met je. In onderstaande blog lees je hoe jij echt indruk kunt maken en met een goed doordacht salesplan aan tafel komt te zitten.

Optimaliseer contactmomenten met retailers. Het hele jaar rond!

Indruk maken op de retailer tijdens business reviews en jaargesprekken is goed, maar jaarrond indruk maken is natuurlijk beter. Lees hier je hoe je als fabrikant het verschil kunt maken.

7 Redenen voor de inzet van Marketing Automation

Marketing Automation zet je niet alleen in om efficiënter te werken, het zorgt ook voor een gepersonaliseerde klantervaring. In dit blog deelt Jacco Hokke 7 redenen voor de inzet van Marketing Automation.

7 ingrediënten voor een succesvolle categorievisie

Category Management is volop in ontwikkeling. In dit blog deelt Ivar van de Loo zeven ingrediënten voor een succesvolle categorievisie, inclusief doorvertaling naar de praktijk.

De kracht van audiovisueel

Onze collega Lilian de Jong heeft een interessant blog geschreven over de kracht van audiovisueel. Vanuit haar ervaring deelt zij 10 tips om video in te zetten voor verschillende doeleinden. Lees snel verder!

6 Tips waar iedere Shopper Marketeer mee kan werken

Corona maakt het belang van goed doordachte shopper activaties nog groter! Hier vind je 6 handige tips waar iedere Shopper Marketeer mee kan werken.

Haal het maximale uit je Field Sales Team!

Benieuwd hoe je de inzet van jouw Field Sales Team kunt optimaliseren? Lees dan hier de blog van onze collega Jacco, want hij geeft 10 handige tips!