Sales Enablement

Waarom kiest Sales voor COOKS?

Wij helpen verkopen. Wij ondersteunen Key Account Management en Field Sales Teams tijdens verkoopgesprekken en tussen verkoopgesprekken door. Onze aanpak in Sales Enablement wordt door onze klanten uniek genoemd. Omdat we een sterk strategisch fundament creëren, een brede set van middelen ontwikkelen en zorgen dat wat ontwikkeld is ook goed wordt gebruikt. Bekijk onze menukaart

Strategie

Een goede voorbereiding is het halve werk. Dat geldt zeker voor sales. Een belangrijk fundament is het bepalen van de rol die het bedrijf wil spelen voor zijn handelspartners en vooral ook, hoe die rol waargemaakt kan worden. Ook het is zinvol om de buying journey in kaart te brengen om uiteindelijk een optimale set van middelen te ontwikkelen. Een meer planmatige aanpak zorgt ervoor dat de basis wordt gelegd om verkoop in staat te stellen zijn werk succesvol uit te voeren.

Nog meer kwalitatieve contacten met je klant, het hele jaar door? Lees hier meer over onze jaarrond aanpak en optimaliseer jouw contactmomenten met retailers.

Realisatie
Onze klanten noemen ons een bijzondere combinatie van consultant en creatief. We sparren over de inhoud om het verkoopverhaal of de boodschap nog sterker te maken, we zorgen dat het communicatief klopt én, we voegen magie toe met impactvolle visualisaties en verrassende creaties. We ondersteunen in top2tops, jaargesprekken en het inverkopen van NPD’s. Maar we zorgen er ook voor dat er tussen de gesprekken door verrassend en onderscheidend wordt gecommuniceerd.

Implementatie
De auto is er, nu het rijbewijs nog. We trainen sales volgens een nieuwe methodiek genaamd Dynamic Selling; hoe te schakelen tussen de klant en de ontwikkelde aanpak en middelen. Op het gebied van social, in trade communicatie nog een redelijk onontgonnen gebied, gaan we nog een stapje verder. Hier kunnen we een kickstart maken en/of de klant volledig ontzorgen.

Marketing Automation is het gebruikmaken van voornamelijk online middelen om klanten en prospects te benaderen met persoonlijke en steeds beter op hun wensen afgestemde content. Het doel van Marketing Automation is om van prospects klanten te maken en van klanten fans! Lees hier meer over Marketing Automation.