Shopper Marketing

Waarom kiezen
shoppermarketeers voor cooks?

COOKS heeft een eigen kijk op Shopper Marketing. We zorgen ervoor, dat ons werk écht opvalt bij de shopper én relevant is voor de retailer. We doorbreken routines en wijken af van gebaande paden. Wij baseren onze voorstellen op shopper- en categorieanalyses en werken zo aan beter gefundeerde en daardoor effectievere campagnes. Onze klanten noemen onze aanpak op het gebied van Shopper Marketing creatiever, doordachter en relevanter.

Strategie & planning

In deze fase wordt de basis gelegd voor een goed doordachte, opvallende en effectieve aanpak. In nauw overleg met u als opdrachtgever analyseren we de shopper journey, inclusief triggers en barriers. Maar we kijken ook naar de categorie en komen, desgewenst per formule, met een onderbouwd advies voor verbeterpunten. Op basis van al deze inzichten ontwikkelen we onderscheidende en resultaatgerichte activatiethema’s en –plannen, zowel offline als online.

 

Concept & design

Vanuit de gekozen aanpak worden creatieve conceptvoorstellen in tekst en beeld ontwikkeld. Deze worden omgezet in attractief en tot in detail kloppend design voor alle denkbare communicatiemiddelen.  Dat doen we voor instore en nearstore activaties, maar ook voor online en social activaties.

Implementatie 

Uiteraard verzorgt COOKS desgewenst ook de volledige implementatie van een Shopper Marketing campagne. Van productie van materialen tot de uitvoering op de winkelvloer of online. Op alle mogelijk formaten, materialen en platforms. Voor kleine tailormades of grote landelijke activaties. Zowel in de winkel* als online.

*Deels in samenwerking met externe partners.

 

FOX Sports – Shopper activatie kruidvat

Hoe interesseren we vrouwen voor voetbal?

>>

Bolletje – Shopper activatie 150 jaar

Aandacht genereren voor 150 jaar bolletje door activatie op de winkelvloer

>>