Marketing

Waarom kiezen marketeers voor cooks?

COOKS kent het werkveld van marketing. Als sinds 1910! We ontwikkelen verrassende marketingstrategieën en communicatieconcepten. En bouwen mee aan sterke branding door deze merk- of formuleconsistent te integreren in de totale communicatiemix. Met trots mogen we dan ook stellen dat we werken voor vooraanstaande bedrijven, gekende merken en retailers. Door onze ervaring begrijpen we het spel tussen marketing, trade marketing en sales. Daardoor zijn we in staat marketingcommunicatie concepten, on- en offline, door te vertalen naar op de praktijk afgestemde POS-communicatie en klantrelevante handelscommunicatie.

Marketingstrategieën en communicatieconcepten
We creëren onderscheidende en inhoudelijk sterke strategieën en concepten voor jouw bedrijf of merk. Deze vertalen we naar pakkende proposities voor uw handelspartners, zakelijke klanten en consumenten. En werken we vervolgens uit naar een concreet actieplan. Wij ondersteunen op het gebied van:

–  Branding & positionering
–  Marketingstrategie
–  Concepting
–  Media advies

Marketingcommunicatie
We creëren opvallende, verrassende on- en offline communicatie, die werken aan resultaten op korte termijn, maar ook aan de uitstraling en het onderscheid van jouw merk of bedrijf op langere termijn. Wij ondersteunen op het gebied van:

–  Merkactivivaties
–  Online campagnes, websites, social media
–  POS-materialen en –concepten
–  Printproducties (brochures, magazines, …)
–  Audiovisuele producties
–  Interne campagnes