AB INBEV – PROFESSIONELE ONDERSTEUNING VOOR FIELD SALES HORECA

opdracht

Zorg ervoor dat ons horeca fieldsalesteam optimaal uitgerust en op professionele wijze ondersteunt wordt rond en tijdens klantgesprekken.

aanpak

Voor de ondersteuning van het fieldsalesteam van Bierbrouwerij AB InBev ontwikkelde COOKS een 360 graden aanpak. Met sterke content en een geïntegreerde aanpak op meerdere touchpoints.

field sales tool

Klantspecifiek en datagestuurd

De Field Sales Tool is een interactieve Salestool, die volledig klantspecifiek kan worden ingezet. Vanuit de Tool kan een tailormade assortimentsadvies op basis van onafhankelijk GfK-onderzoek worden gegeven. Inclusief alle gewenste productinformatie. Maar ook de actuele afzetcijfers van een horecaonderneming per merk en product zijn onderdeel van de Tool. Inclusief de vergelijking met voorgaande periodes. En twijfelt een ondernemer hoeveel geld hij verdient met bier? Dankzij de margecalculator wordt een exact beeld gegeven per eenheid bier, rekeninghoudend met alle mogelijke variabelen.

horecasupport.nl

Online platform voor de horecaeondernemer

Het online platform Horecasupport.nl biedt voor alle horecaondernemers in Nederland 24/7 alle informatie over de producten, diensten, ondersteuning en adviezen, die bierbrouwerij AB InBev biedt aan haar klanten.

BIER MAGAZINE

Brengt beleving en informatie

Om de zichtbaarheid en imago te versterken ontvangen horecaondernemers tweemaal per jaar het magazine #BIER. Hierin wordt ondermeer aandacht besteed aan het bedrijf AB InBev, haar merken en de rol die het bedrijf voor de ondernemer kan spelen.

HORECA ASSET BOX

Professionele uitstraling in een-op-een contact

De Horeca Asset Box tot slot is een verzameling van contentsheets en templates, die zorgen voor een consistente look&feel in de digitale 1-op-1 contacten tussen vertegenwoordigers van AB InBev en hun klanten. De Asset Box wordt ondermeer gebruikt bij het maken van commerciële voorstellen en waarborgt ook hierin een professionele uitstraling.

Klik hier voor het overzicht met alle cases.