CÉRÉLIA – JAARPRESENTATIE

opdracht

COOKS is gevraagd om Cérélia te helpen bij de voorbereidingen van de jaargesprekken, waarin de verschillende merken en plannen voor het komende jaar aan bod komen. Het doel hiervan is om de retailer enthousiast te maken voor de plannen.

cérélia logo

contentopzet en thema

We zijn gestart met het maken van de contentopzet. In overleg met Cérélia hebben we de structuur voor de presentatie geoptimaliseerd en hebben we voor JAN de gehele contentopzet uitgewerkt. Verder hebben we een passend thema en visualisatie voor de starter ontwikkeld.

visueel krachtig

De presentatie hebben we uitgewerkt naar nette pagina’s in de huisstijl zodat het verhaal als mooi geheel gepresenteerd kan worden en krachtig overgebracht kan worden.

jan pizzadeeg

Een belangrijk onderdeel van de jaargesprekken was een verhaal rondom vers pizzadeeg van Jan. We hebben hiervoor een contentopzet ontwikkeld waarna de pagina’s in eigen huisstijl verwerkt zijn in de jaarpresentatie.

terugblikfilm

We ontwikkelden terugblikvideo’s voor Jan en OaYeah waarin we laten zien wat voor promotiemiddelen, events en uitingen er het afgelopen jaar in zijn gezet richting consumenten. Het geheel vormde een compleet verhaal om impact te maken bij de retailers.

Klik hier voor het overzicht met alle cases.