KONINKLIJKE VERKADE – JAARGESPREKKEN 2024

opdracht

Koninklijke Verkade heeft een nieuw, overkoepelend onderzoek op Snacking & Zoetwaren ontwikkeld. In het onderzoek staan de verschillende snacking-behoeften & momenten, gedurende de dag, centraal. Als kick-off voor de jaargesprekken wil Verkade dit onderzoek delen met haar klanten, evenals de introductie van een aantal sterke NPD’s. Aan COOKS de vraag om hierbij te helpen.

ondersteuning van de jaargesprekken 2024 door:

1. Het ontwikkelen van een set sterke key-impact pagina’s, waaronder de starter en groeiplatformen pagina’s, die te gebruiken zijn in de jaarpresentatie, en een set praktische templates.

2. Op basis van het door Verkade uitgevoerde Haystack shopper onderzoek het ontwikkelen van een persona’s animatie, van script en inhoud t/m oplevering. Met de animatie tonen we aan hoe verschillende mensen door de dag heen hun snackingkeuzes maken.

3. Om de 5 groeiplatformen op een onderscheidende en interactieve manier te presenteren door Verkade aan de klant(en) hebben we voor de merkplannen live settings gebouwd in het Zaans Museum. De NPD’s die we hier hebben gepresenteerd sluiten goed aan op deze relevante groeimomenten.

Klik hier voor het overzicht met alle cases.