CommUnity International

COOKS is aangesloten bij CommUnity International, een Europees netwerk van onafhankelijke communicatiebureaus. Met Community International kan COOKS daadwerkelijk grenzeloos werken. Klik hier om naar de website van Community International te gaan.

 

 

Wat brengt CommUnity International?

INTERNATIONALE CAMPAGNES

COOKS ontwikkelt campagnes die internationale draagkracht hebben. Door ontwikkelde concepten af te stemmen met onze internationale CommUnity-collega’s. Of door campagnes te ontwikkelen samen met onze collega’s. Alles uiteraard in goed overleg met de klant.

NATIONALE CAMPAGNES

Ook voor nationale klanten is ons lidmaatschap van CommUnity International uitermate zinvol. Binnen het netwerk zijn bijvoorbeeld experience centers ingericht, waarin bureaus met vergelijkbare klanten nauw samenwerken. Zo is er bijvoorbeeld een experience center Foodretail, waarin de bureaus elkaar op de hoogte houden van bijzondere internationale ontwikkelingen en campagnes binnen het supermarktlandschap.

INSPIRATIEMEETINGS

CommUnity-collega’s ontmoeten elkaar minimaal 2 keer per jaar. Tijdens deze meetings – iedere keer georganiseerd door één van de bureaus – worden ervaringen uitgewisseld, visie gedeeld en bijzondere cases en campagnes gepresenteerd.

ERVARING OPDOEN IN HET BUITENLAND

CommUnity International werkt heel actief met elkaar samen in nationale en internationale campagnes. Dan is het goed als je weet wat mensen beweegt en wat culturen eigen maakt. Daarom worden er regelmatig uitwisselingen en creative camps georganiseerd.