DE ONTBIJTMAKERS – MOEDERDAG CAMPAGNE

opdracht

Bolletje heeft in februari 2021 aan COOKS gevraagd om voor De Ontbijtmakers een Moederdag campagne te ontwikkelen. De andere vier fabrikanten die meedoen met de campagne zijn naast Bolletje ook Cono Kaasmakers (Beemster Kaas), Riedel (Appelsientje), Fruitmasters (Kanzi appels) en Bonne Maman.

doelstelling

Het doel van de campagne is om shoppers de Ontbijtmakers producten te laten kopen. Dit zodat zij zelf thuis aan de slag kunnen gaan met de lekkere ontbijtrecepten en hierbij hun moeder kunnen verrassen met heerlijk 3-gangen ontbijt op Moederdag. Daarnaast maken deelnemers kans op een luxe ontbijt en overnachting op de Euromast in Rotterdam, of één van de vele Lente Ontbijtboxen.

ondersteuning op de winkelvloer & online

De activatie wordt zowel op de winkelvloer, als ook online & via socials ondersteund. We hebben een RAD display ontwikkeld voor op de winkelvloer bij 120 Jumbo winkels. Tevens hebben we de website (deontbijtmakers.nl) en de AH brandpage (ah.nl/ontbijtmakers) volledig campagne-matig ingericht. Om de campagne online extra aandacht te geven hebben we ook diverse social (video) banners ontwikkeld om nog meer bereik te genereren en van de campagne een succes te maken!

social shopperactivatie

Verschillende bekende influencers zijn ingezet om shoppers te stimuleren om thuis zelf aan de slag te gaan met een lekker 3-gangen Moederdag ontbijt.

Klik hier voor het overzicht met alle cases.