Trade Marketeer gezocht

cooks zoekt een trade marketeer!

 

Ben jij een ondernemende Trade Marketeer en wil je je blik verbreden in Sales Enablement, Category Management en Shopper Marketing? Dan is deze vacature iets voor jou!

 

INTRODUCTIE

COOKS is een strategisch en creatief bureau en dé specialist in Trade Marketing in Europa. Vanuit het prachtige historische centrum van Dordrecht helpen wij onze klanten verkopen met inhoudelijk sterke en visueel impactvolle middelen. Zo maken we van handelsrelaties partners en van shoppers kopers.

COOKS werkt voor mooie A-merk fabrikanten zoals AB InBev (o.a. Hertog Jan, Leffe en Bud), Alpro, Aviko, Bolletje, Jacobs Douwe Egberts, Koninklijke Verkade, Nestlé, Perfetti Van Melle (o.a. Mentos, Klene en Fruittella) en Santa Maria.

 

DE FUNCTIE

Ter versterking van de strategische tak van ons bureau zoekt COOKS een ervaren Trade Marketeer, die het een mooie uitdaging vindt om als strateeg meerdere opdrachtgevers te adviseren en te begeleiden bij het voorbereiden van jaarrondplannen, categorievisies en insights gedreven shopperactivaties.

Onze strateeg heeft een creatief hart, maar is ook prima in staat om insights en data om te zetten in kansen en deze op een overtuigende wijze inzichtelijk te maken.

 

ONS TEAM

Bij COOKS kom je te werken in een gepassioneerd en hecht team. COOKS is champagne met bitterballen. Het creatieve werk moet bruisen, maar ook resultaat opleveren, de honger stillen.

 

 

TAKEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN

  • Het verzorgen en begeleiden van eigen strategische projecten op het gebied van Sales Enablement (ondersteuning Key Accountmanagement en Field Sales), Category Management en Shopper Marketing.
  • Je houdt hierover nauw contact met klanten, Project Managers, de afdeling creatie en externe partners.
  • Je bent in staat urenbudgetten te begroten en te bewaken.

 

JOUW PROFIEL

  • HBO/WO werk- en denkniveau
  • Minimaal 5 jaar ervaring in een Trade Marketing-functie bij een A-merk, bij voorkeur in FMCG
  • Ondernemend, proactief, creatief, resultaatgericht en analytisch sterk
  • Sterke communicatieve en strategische vaardigheden
  • Goede vaardigheid in woord en geschrift in Nederlands en Engels
  • Zelfstandig en ambitieus
  • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar

 

AANBOD

Vanuit een mooi en karakteristiek pand in het historische centrum van Dordrecht werk je bij COOKS in een groeiend team van enthousiaste en gedreven collega’s. Je hebt een uitdagende baan door de variatie in je werk, het gevraagde niveau en de focus op verrassing en vernieuwing. We bieden je een passend salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een goede pensioenregeling.

INLICHTINGEN

Voor meer informatie vraag naar Martin Kok of Anita Verdonk | COOKS CrossOver Communicatie

(t) 078-6133000

(e) martin@cookscrossover.com